Om meg

GAS Colesdalen

Daglig  leder og miljøfaglig konsulet i Ecofact Nord. Tidligere har jeg jobbet som lærer i ungdomsskolen og universitetslektor på universitetet i Tromsø. Har også hatt eget firma med coaching og kurs innen personlig utvikling.

Jeg er utdannet økolog (en som kan mye om samspillet i naturen) med spesialisering på planter. Hovedfaget mitt handlet om hvordan noen utvalgte flerårige planter (brannmyrklegg, lodnemyrklegg og sibirkoll) ble påvirket av reinbeite. I tillegg har jeg praktisk pedagogisk utdannelse og fire års psykologistudier på profesjonsstudiet (som jeg nå har permisjon fra) og diverse meditasjon og coachingrelaterte kurs. Med andre ord, en utdannelse  som kan se ut som den går i mange retninger, men som henger sammen – for meg.

Jeg er opptatt av mangt og meget, men her kommer jeg til å konsentrere meg mest om mangfoldet i naturen – og har et spesielt hjerte for (og definitivt mest kunnskap om) naturen i Nord-Norge (Fra Trøndelag og nordover til og med Svalbard).  Dessuten er jeg opptatt av relasjonen mellom menneske og natur – og inne i det kan det ligge en hel rekke spennende og svært viktige tema.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s